Gi en aktiv julegave

Nå er det snart jul og du har sikkert begynt å grue deg for julegave innkjøp. Det kan være vanskelig å finne en gave, som samtidig ikke blir forutsigelig og kjedelig. Hvorfor ikke gi en gave, som mottakeren aldri glemmer? Det finns et hav av forskjellige opplevelser, som kan gis bort. Du kan også være sikker på at mottakeren blir overrasket over innholdet i julegaven og garantert blir kjempe glad.

 

Personlig trener
Mange har nyttårsfortsettet: Å leve sunnere og begynne med trening. Men nyttårsfortsettet holder sjeldent lenge. Derfor kan du hjelpe en person du er glad i med å holde løftet sitt ved å gi den perfekte julegaven.

Drømmer han eller hun om å begynne å trene, men vet ikke helt hvordan? Ved å gi et gavekort til en personlig trener, vil mottakeren få glede av gaven lenge etter at den er brukt. Gaven er veldig personlig, da den personlige treneren tilpasser treningen til mottakers ønsker og mål. En perfekt start til det nye året og uten unnskyldninger til å ikke komme seg i gang. Man må jo få brukt julegaven. Med den personlige treneren, er du sikker på at det blir dannet grunnlag for god og effektiv trening. Det kan være vanskelig for mange å komme seg i gang og man vet kanskje ikke, hvor man skal begynne. Sammen med den personlige treneren, får mottaker en måneds medlemskap på helsestudio med i gaven.

 

Gi en ”kom deg ut av sofaen” gave
Med en opplevelsesgave kan du gi opplevelser, som mottaker kanskje ikke hadde tenkt på engang. Syns du at mottaker har godt av å komme seg ut av sofaen og være litt aktiv uten at han eller hun må en tur i treningssenteret? Hvorfor ikke finne på en aktiv og samtidig morsom opplevelse?

For eksempel vindtunnell opplevelsen. Her blir du plassert i et rom, med masse luft. Det kan beskrives lidt som frittfall, bortsett fra at du ikke bare falder nedover i tunellen, men at du faktisk får følelsen av å fly enten på samme sted eller oppover. En opplevelse som gir et sus i magen og får adrenalinet helt i topp. Du kan se mer her – for flere opplevelser og inspirasjon.

 

Julegaveideer til han
Menn liker ofte når det går fort og opplevelser der de kan vise sitt mot og hvor sterke de er. Du kan glede han med en riverrafting eller hundesledetur. Mange menn er også glad i biler. Du kan sende han på banen i en Lambourgini eller kanskje en snøscootersafari. Alle opplevelser er det fart og spenning i.

 

Julegaveideer til henne
Du kan overraske henne med en aktiv overraskelse – som for eksempel en poledance time, der hun virkelig vil få rørt seg og ha det morsomt samtidig. Hvem vet – kanskje hun blir så interessert at hun gjør det til en hobby etterpå. Du kan også gi henne en heldagstur på Islandshest.
Så overrask en du er glad i med en aktiv gave han eller hun ikke glemmer foreløpig.