Kontorutstyr: Alt til kontoret på ett sted

Overraskende nok er det fremdeles noen som velger å bruke tid på å shoppe rundt etter kontorutstyr og forbruksmateriell til kontoret. Overraskende siden det er tidkrevende og prismessig slår det som regel helt feil ut, særlig når man regner inn kostnaden for den brukte tiden.

Alternativet, som vi anbefaler på det sterkeste, er å finne seg en stabil leverandør som har hele sortimentet fra småting av forbruksmateriell og opp til de større tingene som kontormøbler.

Kjøper du alt på ett sted, blir det unektelig lettere å holde styr på leveranser og de nødvendige bilagene til regnskapet. Og skulle det mot formodning (de store er proffe på levering) være noe feil i leveransen, er det kun ett sted å forholde seg til.

Prisen

Vi har allerede så vidt nevnt prisen. Konkurransen i engrosmarkedet for kontormateriell og utstyr er relativt hard, men det er alltid mulig å hente litt ved å gå til de større leverandørene som har en volumbasert drift.

Men regn også med tiden du bruker på å skaffe kontormateriellet. Tar du for eksempel en tur på bokhandelen for å kjøpe kulepenner og noen blokker, så bruker du fort minst en halv time. Har du en fakturerbar timepris på 700 kroner, hvilket ikke er uvanlig, har du altså brukt 350 kroner på å kjøpe inn kontorutstyr + prisen for det du kjøpte.

Til sammenligning ville du brukt noen minutter på å gjøre det samme kjøpet i en nettbutikk.

Alt på ett sted

Du sparer ytterligere tid ved at du kan handle alt på ett sted. Og akkurat det er faktisk hovedgrunnen til å velge en fullsortimentsleverandør som for eksempel Lyreco. Du sparer mye tid ved å slippe å shoppe rundt etter kontorprodukter! Se selv – klikk her!

(Nevnte Lyreco har faktisk overrasket meg, siden jeg trodde de bare hadde forbruksmateriell til kontoret. Men de har jo også kontormøbler, PCer, skrivere, kopimaskiner … Ja, egentlig alt man trenger!)

Det eneste jeg ikke fant ut av hos Lyreco var Cloudbaserte SaaS-løsninger 🙂

Men det fant jeg til gjengjeld hos Ibistic som har løsninger for regnskapsføring og administrasjon, basert på en omfattende skyløsning. Fordelen ved å holde administrasjonen i skyen, er som kjent at du kan nå dataene dine, uansett hvor du er – så lenge du har nettilgang selvfølgelig.

Ibistics løsning lar seg dessuten integrere med de fleste ERP-systemer, slik at du kan spare masse manuelle og tidkrevende oppgaver med å flytte data. Via API-løsninger skjer overføringen automatisk. Du finner dem her: Ibistic