Ta vare på deg selv!

Noe som er utrolig undervurdert for mange, er å ta ordentlig godt vare på seg selv. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan gjøre dette.

Vi sitter mer og mer stille

I tiden vi lever i sitter vi mer og mer stille, og veldig ofte ved kontorpulter. Dette fører til visse slitasjeskader hos mange av oss. Dette kan du for eksempel se i nakken din eller posituren du har fått deg. Dette fordi man bøyer seg over datamaskinen og får en slags ny muskel i nakken som holder deg oppe. Dette kalles ofte for mobilnakke eller hump.

Vi anbefaler deg derfor å oppsøke en fysioterapeut som kan finne ut hva disse skadene er hos deg og hjelpe deg med å finne ut hvordan du kan trene for å gjøre det bedre.

Det finnes en rekke andre ting fysioterapeuter også kan hjelpe deg med. Vi anbefaler deg absolutt å ta kontakt med en uansett hva du føler at dine problemer er for noe.

Treat yourself!

Det er mer sannsynlig at du kommer til å følge opp treningsprogrammet du får av din fysioterapeut hvis du har ordentlig godt treningsutstyr. Hvorfor ikke kjøpe seg noe ordentlig godt treningstøy hos flotte Aimn slik ta du kan føle deg ekstra fresh når du trener litt?

Det som også er viktig er at du tar vare på deg selv på andre måter. Dette inkluderer å ta seg tid til å pleie din mentale helse også. Det er viktig å drikke nok vann i tillegg til å spise god og balansert mat.

Hva er det du gjør for å ta vare på deg selv? Vi vil høre hva dine erfaringer med å ta vare på deg selv er for noe.

Tenk på deg selv

Den eneste personen du alltid kommer til å ha det fulle og hele ansvaret for er deg selv. Derfor er det viktig at du trives i den kroppen du har. Dette er noe vi lærer oss på veien mot å bli voksne og det å være komfortabel med seg selv er faktisk utrolig viktig i forhold til andre mennesker. Det å sette pris på seg selv kan også føre til at du faktisk får bedre selvtillit og bedre selvbilde. Dette er generelt utrolig viktig!